El giny de Google incorpora el conjugador

El giny de Google de l’Enciclopèdia.cat i del Gran diccionari de la llengua catalana que Claudi Martínez va desenvolupar mesos enrere ha estat actualitzat amb la nova cerca i acaba d’incorporar el conjugador dels verbs. El giny es pot incorporar a la pàgina de l’iGoogle o a qualsevol pàgina web, amb la qual cosa els usuaris que ho desitgin podran anar més fàcilment d’un recurs a l’altre: Enciclopèdia, Diccionari i Conjugador. Claudi Martínez és enginyer de professió, astrònom de vocació i autor del web Astres.cat. A continuació hem incrustat el giny perquè vegeu com funciona. I si us el voleu instal·lar, podeu clicar aquí.

Respecte al cercador de l’Enciclopèdia.cat, encara està en fase de desenvolupament. Estem treballant per solucionar problemes amb els diacrítics i els sinònims, al mateix temps volem aconseguir un sistema d’ajuda per als termes que l’usuari no sap ben bé com s’escriuen.
A més també estem treballant perquè des de la mateixa casella de cerca de l’Enciclopèdia.cat s’aconsegueixin, alhora, els resultats tant de l’Enciclopèdia com del Diccionari de la llengua.

This entry was posted in Avisos i comunicacions, cercador. Bookmark the permalink.

One Response to El giny de Google incorpora el conjugador

  1. Pingback: El giny del cercador, a la barra d’eines del Chrome | El bloc de l'Enciclopèdia.cat

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

*

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>