El giny del cercador, a la barra d’eines del Chrome

Us presentem una nova extensió que permet disposar del cercador de l’Enciclopèdia.cat en la barra d’eines del navegador Chrome. Per tant, a partir d’ara, els usuaris que disposin de Chrome i vulguin consultar tant l’enciclopèdia com el diccionari o el conjugador sense haver d’anar a les Home respectives (www.enciclopedia.cat i www.diccionari.cat) ho tindran una mica més fàcil per a fer les consultes.

Per a iniciar la instal·lació, cal que cliqueu aquesta adreça. A continuació es descarregarà un petit fitxer en el vostre ordinador i es farà la instal·lació en uns pocs segons. Sabreu si ha estat ben realitzada la instal·lació si vegeu aparèixer el logotip de l’Enciclopèdia en la barra d’eines.  Clicant sobre el logo apareix la caixa de cerca (que memoritza la darrera URL consultada) i ja podreu fer les cerques que vulgueu.

Aquesta extensió és ‘oficial’ i ha estat desenvolupada per Claudi Martínez (astres.cat), el qual ja havia desenvolupat el giny que permet instal·lar el cercador en qualsevol pàgina web o bloc (consulteu aquest article). Continuarem desenvolupant més ginys.

This entry was posted in cercador. Bookmark the permalink.

3 Responses to El giny del cercador, a la barra d’eines del Chrome

 1. Clicant sobre el logo apareix la caixa de cerca (que memoritza la darrera URL consultada) i ja podreu fer les cerques que vulgueu.

 2. Lluc says:

  jo trobo que la web de l’enciclopedia està molt bé, però, en moltes explicacions utilitzeu la paraula ‘introspectiu’ i no teniu la seva definició.
  Agrairiem totes les persones que utilitzem l’enciclopedia que com mes paraules hi ha millor, per aixó us proposo que com més aviat posible introduïu la paraula que us he marcat.
  Cordialment
  LLUC

 3. Lluc, a l’Enciclopèdia.cat no apareixen els adjectius que ja disposen del seu substantiu (en aquest cas, introspecció). Si vols trobar els adjectius, adverbis, etc, els has de cercar al diccionari.cat (introspectiu, http://www.diccionari.cat/lexicx.jsp?GECART=0078726). Val a dir que som conscients que la cerca diferenciada als dos entorns no facilita les consultes. D’aquí que en un futur proper en fer una sola cerca apareguin els resultats tant de l’enciclopèdia.cat com de diccionari.cat.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

*

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>