El giny de l’Enciclopèdia.cat incorpora el diccionari multilingüe

El giny de Google de l’Enciclopèdia.cat i del Gran diccionari de la llengua catalana que Claudi Martínez va desenvolupar mesos enrere acaba d’incorporar la cerca al diccionari multilingüe. El giny es pot incorporar a la pàgina de l’iGoogle o a qualsevol pàgina web, amb la qual cosa els usuaris que ho desitgin podran anar més fàcilment d’un recurs a l’altre: Enciclopèdia, Diccionari, Conjugador, Multilingüe. Claudi Martínez és enginyer de professió, astrònom de vocació i autor del web Astres.cat. A continuació hem incrustat el giny perquè vegeu com funciona. I si us el voleu instal·lar, podeu clicar aquí.

This entry was posted in Avisos i comunicacions, Funcionament de la web, cercador. Bookmark the permalink.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

*

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>