“Més”, nova funció en els articles de l’Enciclopèdia.cat

Continuant amb el desenvolupament de noves eines en l’Enciclopèdia.cat avui us presentem “Més“, una nova funció que permet fer una cerca a l’Enciclopèdia sense haver de sortir de l’article que s’està consultant.

Per a activar el “Més” heu de fer un doble clic en qualsevol paraula de l’article o bé seleccionar amb el cursor diverses paraules. Un cop feta aquesta operació apareix el botó “més”. Si el cliqueu, s’activa la cerca ampliada amb la paraula o paraules seleccionades, el resultat de les quals apareix en una petita finestra sobreposada en la pantalla. Des d’aquesta finestra, si voleu, podeu consultar qualsevol dels articles seleccionats. La finestra és redimensionable.

La nova funció del “Més” ha estat desenvolupada per Claudi Martínez, autor del web astres.cat.

This entry was posted in Funcionament de la web, cercador. Bookmark the permalink.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

*

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>