La Gran Geografia Comarcal de Catalunya a l’Enciclopèdia.cat

Dins l’objectiu d’anar actualitzant, ampliant i polint l’Enciclopèdia.cat, hi havia el projecte d’incloure-hi la Gran Geografia Comarcal de Catalunya, una de les grans obres que més acceptació, interès i difusió van suscitar en el seu moment i durant molts anys entre els lectors.

Feta per un grup nombrós d’especialistes de tot el país, fou un treball extens i minuciós de geografia descriptiva de Catalunya, que veié la llum l’any 1981.

Ara, Enciclopèdia Catalana vol compartir en obert i en línia, amb tothom, tal com ja es va fer amb la Gran Enciclopèdia Catalana fa gairebé dos anys, aquesta riquesa de la Gran Geografia Comarcal que ens permet conèixer tots o quasi tots els racons del nostre territori.

Així, en cadascun dels municipis de Catalunya de l’Enciclopèdia.cat, trobareu tot el text del municipi de la darrera edició de la Gran Geografia Comarcal de Catalunya (2006). El nou text substitueix totalment el de la Gran Enciclopèdia Catalana, molt més sintètic.

Volem advertir que encara no hi hem incorporat el text de les comarques, cosa que farem enguany, juntament amb altres canvis, per millorar els continguts geogràfics de l’Enciclopèdia.cat, i que anirem comunicant oportunament.

This entry was posted in Avisos i comunicacions, Criteris de contingut, llibre d'estil and tagged , . Bookmark the permalink.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

*

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>