L’Enciclopèdia a l’iGoogle

igoogle

Claudi Martínez, enginyer de professió, astrònom de vocació i autor del web Astres.cat, acaba de desenvolupar -per iniciativa pròpia- el gadget de l’Enciclopèdia per a l’iGoogle. La finalitat d’aquesta eina és disposar d’un accés ràpid al Diccionari de la llengua catalana o a l’Enciclopèdia des de l’escriptori virtual de l’iGoogle.

El gadget -gratuït- permet seleccionar el lloc de cerca (diccionari o enciclopèdia) mitjançant un menú desplegable i establir el lloc de cerca per defecte a través d’un paràmetre de configuració. El gadget també es pot incrustar en blogs i pàgines web.

Des de l’Enciclopèdia ens n’alegrem i felicitem aquesta iniciativa, que ofereix noves possibilitats de consulta als usuaris. I ja que parlem de consultes, anunciem que a l’abril hi haurà un nou disseny de la web i que el sistema de cerca serà totalment diferent, això, entre moltes altres novetats. En Claudi ens ha comentat que en aquell moment introduirà els canvis necessaris al gadget perquè estigui totalment actualitzat.

This entry was posted in Funcionament de la web and tagged , . Bookmark the permalink.

2 Responses to L’Enciclopèdia a l’iGoogle

  1. Albert Amat says:

    Ei, que li podríeu demanar, si no ho considereu un abús, que també faci una “app.” per a l’iPhone. Em sembla que no n’hi ha cap i estem orfes d’aquesta eina que ens és molt útil als ensenyants.

  2. Albert, forma part dels projectes propers, desenvolupar aplicacions per a l’iPhone i l’Android.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

*

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>