Ferran Requejo: “El projecte de país ha de ser molt integrador”

Dins del cicle de breus entrevistes que estem fent a autors de l’obra Catalunya, nació d’Europa, 1714-2014 (en preparació), avui hem entrevistat Ferran Requejo. El catedràtic de ciència política de la UPF ha comentat que “el projecte de Catalunya independent ha de ser transversal, adreçat a tota la ciutadania, molt integrador”. També ha destacat que “cal aconseguir una gran majoria social interna, la internacionalització del procés i que prevalgui molt la unitat entre societat civil i partits polítics, que vagin a un mateix ritme”. Us avisarem per xarxa social quan tinguem el vídeo a punt perquè pugueu escoltar les seves explicacions.

This entry was posted in Entrevistes. Bookmark the permalink.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

*

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>