Aconsegueix gratis el capítol ‘Jocs Olímpics de Londres’ de l’Anuari 2012 de l’Enciclopèdia

Una crònica amb el més destacat dels Jocs Olímpics de Londres: l’escenari i les dades, les grans figures, la participació catalana, el medaller per estats i el medaller dels esportistes dels Països Catalans. Omple el formulari i rebràs un correu des del que et podràs descarregar el capítol. L’Anuari recull els fets, les personalitats, els avenços científics i els temes de debat que van estar més presents en l’àmbit públic al llarg de l’any 2012

This entry was posted in Documents digitals gratuïts. Bookmark the permalink.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

*

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>