Mareperlers i ovaladors, premi al llibre més ben editat 2013

L’obra de Perejaume, Mareperlers i ovaladors, editada per Enciclopèdia Catalana, ha guanyat el premi al Llibre més ben editat del 2013 en la categoria de Bibliofília, que atorga el Ministeri d’Educació, Cultura i Esport. El jurat ha valorat 172 obres a les categories d’Art, Bibliofília, Facsímils, Infantil i Juvenil, i Obres Generals.

A Mareperlers i ovaladors Perejaume, a partir de la figura de l’oval, descobreix les connexions que hi ha entre l’obra de Jujol, Mir, Miró i Tàpies. Agrupa en un mateix llibre les obres d’uns artistes transcendentals en l’art català de començaments dels segle XX, artistes que amb la seva obra fan avançar l’art des del realisme i la tradició ortodoxa cap a l’extraordinari camí de l’experimentació i les avantguardes.

Les obres premiades seran exposades a les fires internacionals Liber (Barcelona, de l’1 al 3 d’octubre de 2014), Frankfurt (del 8 al 12 d’octubre de 2014) i Leipzig (març del 2015).

(Vols rebre informació de Mareperlers i ovaladors?)

This entry was posted in Grans Obres. Bookmark the permalink.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

*

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>