‘Joies del Modernisme català. Espais interiors’, nova gran obra d’Enciclopèdia Catalana

Enciclopèdia Catalana ha presentat recentment l’obra Joies del Modernisme català. Espais interiors, basada en la idea que el coneixement de tot allò que forma part del patrimoni català és un element essencial en el nostre desenvolupament com a poble. L’obra ha estat dirigida per Consol Bancells, de qui són també totes les fotografies.

Amb aquest volum, passem a tractar el Modernisme dels espais interiors, la gran majoria dels quals de cases privades; el Modernisme que embolcallà la vida quotidiana, el més íntim de tots… I el més desconegut!

Aquest nou llibre us permetrà conèixer amb tot detall les grans aportacions dels artesans i les arts aplicades al Modernisme, un esclat d’excel·lents professionals plens d’entusiasme i de coneixements tècnics que no van estalviar esforços per tal d’obtenir els millors resultats possibles.

En molts casos, els espais que us presentem han estat fotografiats per primera vegada en tota la seva bellesa. Us els donem a conèixer!!!

La lectura d’aquest nou volum sobre el Modernisme us permetrà passejar pels interiors de cases emblemàtiques, no solament de Barcelona sinó d’arreu de Catalunya. Sales d’estar, dormitoris, menjadors, despatxos… tot plegat amb la fotografia de més bona qualitat.

El Modernisme forma part del bagatge cultural de la nació catalana i s’ha de tenir present com la gran aportació artística de Catalunya a l’art del segle XIX.

La vàlua dels edificis que ens ha llegat el Modernisme ha estat plenament considerada també des del punt de vista de les aportacions a la arquitectura de tots els temps.
Edificis modernistes que en el seu moment van ser considerats revolucionaris en el context del darrer quart del segle XIX, han passat a ser declarats patrimoni de la humanitat per la UNESCO.

Com sempre, el conjunt d’articles han estat redactats pels especialistes més adients dins el món dels experts en Modernisme, la qual cosa dóna un gran valor a l’obra.

This entry was posted in Novetats and tagged , . Bookmark the permalink.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

*

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>