La Galera a la fira de Frankfurt 2014: Com ha anat?

Hem traslladat aquesta pregunta a les tres companyes de La Galera que han participat a la fira de Frankfurt 2014, i aquí teniu les seves respostes:

Olga Portella, editora: “Nosaltres tres i… 3 dies, 9 sopars, 0 dinars, 24 cafès, 60 reunions i 49 títols en catàleg.”

Iolanda Bethencourt, responsable de drets internacionals: “Quant a la venda de drets en altres idiomes, fem una valoració positiva de la recepció que han tingut els nostres títols entre els editors estrangers. És molt satisfactori constatar que els llibres de La Galera generen any rere any més interès internacional, augmentem les vendes i els nostres autors tenen més presència a tot el món.”

Iolanda Batallé, directora:  “I a més a més iniciem una sèrie de Baccalario creada directament amb La Galera que Atlantyca vendrà a tot el món! Primera vegada a la història que una editorial del nostre país fa una cosa així. Satisfetes després de més de 15 anys de lluitar per aconseguir una col·laboració de tanta projecció internacional. Visca les sinergies i La Galera al món!”

This entry was posted in Avisos i comunicacions. Bookmark the permalink.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

*

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>