‘Catalunya 1714-2014. 300 anys d’història i un futur per construir’, a la Setmana del Llibre en Català

Joaquim Albareda, Antoni Castells, Joan Manuel Tresseras i Àngel Castiñeira van participar el 10 de setembre a la taula rodona Catalunya 1714-2014. 300 anys d’història i un futur per construir, organitzada per Enciclopèdia Catalana en el marc de la Setmana del Llibre en Català. L’acte va servir per promocionar la Gran Obra Catalunya, nació d’Europa. 1714-2014.

This entry was posted in Avisos i comunicacions. Bookmark the permalink.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

*

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>