Tot preparant la nova Enciclopèdia.cat

Durant els darrers dies d’agost és probable que el servei de l’Enciclopèdia.cat pateixi algunes interrupcions o bé que hi hagi alguna incidència que faci que el rendiment no sigui del tot adequat. Creiem, però, que això ocorrerà poques vegades.  També hem de comentar que l’actualització dels articles estarà interrompuda durant aquests darrers dies. El motiu d’aquestes incidències és que estem preparant una nova versió de l’Enciclopèdia.cat que veurà la llum els primers dies de setembre.  Els canvis no seran simplement ‘cosmètics’ sinó que implicaran una gran transformació de l’Enciclopèdia.cat. Us demanem disculpes per les possibles molèsties que us ocasionem.

This entry was posted in Avisos i comunicacions. Bookmark the permalink.

One Response to Tot preparant la nova Enciclopèdia.cat

  1. Pingback: Tot preparant la nova Enciclopèdia.cat // la tafanera

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

*

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>