Sobre el blog de l’Enciclopèdia.cat

El Bloc de l’Enciclopèdia.cat és un mitjà pel qual l’equip editorial manté el contacte amb els usuaris, consultors i públic en general. Des d’aquestes pàgines us oferim les novetats en el desenvolupament de l’Enciclopèdia que, com esmentem en la secció Sobre l’Enciclopèdia.cat, és en un procés constant de revisió, d’actualització i d’implementació de noves prestacions, per tal que esdevingui una eina útil adaptada als requeriments de la societat d’avui dia.

2 Responses to Sobre el blog de l’Enciclopèdia.cat

  1. Josep Verde Aldea says:

    Ara tinc l’oportunitat de demanar-vos que volgueu modificar una data a l’entrada del meu nom: només és que canvieu la meva data de naixement que és el 1928 i no el 1929 com es diu ja des de la primera edició de l’Enciclopèdia. No té gaire transcendència però serà un canvi per a fer méx exacta la informació que em conceerneix. Gràcies.

  2. Fet. Procedirem, també, a revisar i actualitzar (si cal) el text.
    Gràcies.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

*

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>